Vem är jag?

Jag heter Anna och bor i ett stort hus på landet, norr om Kungsbacka. Jag har fyra underbara barn. Två söner och tvillingflickor. Mina söner med sina fruar har gett mig fyra härliga barnbarn, två flickor var. Att bli farmor var något stort för mig... kände mig plötsligt så rik. Jag två varghundar Hera och Saga. Tre katter finns i  huset och tur är väl det. Bor man nära skogen finns det gott om möss. Katterna ser till att hålla dem borta från huset, och det har de lyckats med. Barnen har flyttat ur boet och det känns helt rätt eftersom de studerar på annan ort.

Jag arbetar som förskollärare på en Montessoriförskola och tycker det är en härlig pedagogik att arbeta med. Barn har alltid fascinerat mig. Att kunna se hur de utvecklas  och få nya upplevelser allt eftersom de växer upp ....
Är utbildad förskollärare med Montessoriutbildning 0-6 år.

Mina stora intressen är naturligtvis djuren, naturen och resor till alperna eller andra trevliga ställen. Har alltid älskat djur och är uppvuxen med hundar, fast mindre raser. Därför var det en utmaning att köpa två stora varghundar. Det har jag aldrig ångrat. De ger mig mycket glädje och roliga stunder och dessutom får man träffa så mycket trevliga hundfolk bl.a.
Naturen är för mig ett måste... att vandra i alperna och kunna se vyer kan inte med ord beskrivas. Det måste upplevas! Gå i skogen och känna doften av gran, svamp mm ger mig en inre ro i själen. Älskar havet där man hör klucket ifrån vågorna och se horisonten gör mig glad.

Musik är ett annat stort intresse. Tycker om att höra all slags musik förutom hårdrock och skränig musik. Spelar lite gitarr och gör det gärna i barngruppen.

Ett annat stort intresse jag har är att fotografera. Det gör jag ofta och kanske ibland för mycket enligt mina barn...Filma och sätta ihop små bildspel och berättelser är hur kul som helst. Tar ibland med mig en dvd-skiva som jag satt ihop och ger bort som present. Kanske det  då har handlat om en trevlig födelsedag eller liknande som jag varit med på. Det är uppskattat!  Gillar att sitta framför datorn och "laborera" ...

Motion är ett måste i mina ögon. Har alltid tyckt att det varit kul att prova på något nytt. Sprang ofta förr och cyklade. Tycker idag det är roligare att gå snabbt, power walking. Gillar mina träningsredskap hemma och använder dem flitigt när kalla och mörka kvällar kommer tillbaka. Under sommaren får de vila, då är jag hellre ute. Försöker alltid ha en "morot" i sikte. Det håller mig igång och jag känner mig relativt ung i kropp och själ.

Det var så det började                             Tillbaka till startsidan