September  månad, höstens början!

                               September och redan den 18

Det var mors födelsedag och min syster och jag åkte ut till Onsala och firade henne några timmar... sedan hem och vargarna fick rejsa och busa bäst de ville.


                                        Grattis lilla mamma idag när du fyller år!                                                  Lilla mor med söstra mi och jag

Åkte vidare sedan hem till Peter och Cissi och hade kul med barnbarnen en stund... farfar kom och vi fick fika med gott kaffebröd till.

Sedan hem till vargarna som väntade och väntade...

De ville ut, busa och härja...


                                                      Lugnet före stormen!


                                                      Full fart på dem båda!                                                     Det gick vilt till ett tag...                                                      Underbar lek i syskonkärlek!
                                                       Energiknippen båda två                                                           Flaxa med öronen!                                                Slut på leken och vila som gällde!

                                                                    26.9

Vad jag hade gått och väntat på att regnet skulle sluta. Gräset behövdes klippas och jag hade inte tänkt att ta till lien. Men idag, äntligen!!! Vargarna och jag  var ute över ett par timmar och det var både skönt och jobbigt. Gräset var tungt och blött. Det blev fint tillslut. Alla äpplen som fallit på framsidans gräsyta måste plockas upp och det blev en hel del. Både till "skrot" och lite ätbart. Äpplejuice, nypressat, mums...


                             Skönt med nyklippt gräs, tyckte Hera och njöt i fulla drag!


                                                                 Instämmer!


 
                           Matte var där nere nu och det blev fritt fram att rusa dit!                          Upp och ner sprang de och säkert väldigt nyttigt för musklerna                                              Kom igen nu, syrran, lite bus klarar du allt!                                                      Kul att leka här, tyckte de
                   Det var inte så ofta de fick vara här och då blev det desstu roligare nu..                                                    Gissa om respekten fanns!


                                       Men hon skall inte tro att jag är en fegkruka...                                                                 Andas lite....                                                           Min lilla Gul!


                                                      Fallfrukten nyplockad!                                               Snart slut på blomperioden


                                       Några äpplen kvar, trots all blåst som varit!
                                                              Nöjda fröknar vilar ut!

 

 

                                                                                                    Tillbaka till dagens bilder